Meditation

Dette er en mulighed for at arbejde med dig selv og opleve såvel dine stærke som svage sider.

Er du gået ned med stress, eller fornemmer du, at den kommer snigende, så er meditationsforløbet en mulighed for at få værktøjerne til at komme ovenpå igen. Min erfaring har vist, at elever efter få lektioner vil mærke en fremgang, og i langt de fleste tilfælde vil være klar til at vende hurtigt tilbage til et normalt liv, hvor meditationen bliver et redskab til at vedligeholde den mentale hygiejne.

Meditationsforløbet henvender sig også til virksomheder og kan tilrettelægges således, at det specifikt kan tilpasses jeres behov og ønsker.

Der arbejdes i disse sessions med en kombination chakra-meditation og den grundlæggende buddhistiske måde at meditere på.

Deltagere kommer til at arbejde med områder som:

Fokus
Selvkontrol
Selvindsigt
Koncentration

Forløbet kan tages i grupper fra 3 personer eller som enkeltperson.

Der er tale om en guidet meditation!

Varighed: 1 time (2 timer første gang)
Sted:  Undervisningen foregår primært i naturen omkring Randers/Århus, men kan for større grupper laves over hele landet. Min erfaring er, at undervisning i det fri giver de bedste resultater, men den kan også foregå privat eller i firmaet.

[Tilbage]
Body N Mind - Meditation v/ Peter Pedersen | Nordregrave 10 3. tv | 8900 Randers C | Tlf.: 24 26 91 82 | info@bodynmind.eu Weblsning, seo - SideWalk