Profil

-Limits are what you want them to be...

Jeg interesserer mig for det velfungerende menneske, og hvordan vi alle kan blive bedre til at klare livets udfordringer og nå de mål, som vi sætter os.

Jeg tilbyder guidede meditatonsundervisning og har gennem flere år hjulpet personer, der enten været sygemeldt med stress, har været lige på kanten til af få det, eller som bare ønsker at blive klogere på sig selv. Nogle af den har henvendt sig, fordi de har haft brug for at komme videre arbejdsmæssigt, og for andre har det handlet om deres privatliv.

Af samarbejdspartnere kan bl.a nævnes: Vestas, LEGO og Forsvaret.

Jeg er desuden en inspirerende foredragsholder. Jeg brænder for at formidle mit budskab, som er baseret på de oplevelser, som jeg har gjort mig gennem et liv med dyb meditation og sport på højeste niveau. Min største sejr er at se, når et menneske rejser sig fra et nederlag med fornyet kraft og en viden, der fremover udgør et redskab til at yde det maksimale i alle livets udfordringer.

Mit første møde med meditaton var da jeg som 18-årig startede til kampsport. Inspireret af det jeg oplevede, fortsatte jeg med mine egne meditations- og yogaøvelser. Meditationen var senere en vigtig del af mit liv som fridykker. Fra 2001-2007 var jeg blandt verdens absolut bedste inden for fridykning med resultater som: Verdensmester for hold 2006, Verdensrekord i længdedyk 2003, Verdensrekord i Team Static 2006, Verdensrekord i 16 x 50m 2002, vinder af Nice Open 2004, 2005, 2006, 3 Danske Rekorder i dybdedyk 2004-2005, topplaceringer ved VM i dybdedyk i 2005 og 2007 og flere placeringer som No. 1 på verdensranglisten i længdedyk.

I 2008 tog jeg på et 10-dages ophold i et buddhistisk kloster i Thailand, hvor der blev undervist i meditation, grundlæggende buddhisme og Mindfullness. En undervisning der har haft stor betydning for, at jeg i dag kan få det maksimale ud af såvel min egen meditation, som i den jeg underviser i.

Efter at have trukket mig tilbage fra fridykning på konkurrenceplan har jeg fokuseret på undervisning i meditation.

 

 

[Tilbage]
Body N´ Mind - Meditation v/ Peter Pedersen | Nordregrave 10 3. tv | 8900 Randers C | Tlf.: 24 26 91 82 | info@bodynmind.eu Webløsning, seo - SideWalk