Stresspolitik

Har dit firma en stresspolitik?

Hvad vil det sige, at have en aktiv stresspolitik?

Tidligere kunne alle alt... I dag er Danmark et land med et erhvervsliv, der er stærkt på know-how. Enkelte medarbejdere sidder på nøgleområder og kan ikke undværes. Men hvad så når nøglepersonerne går ned med stress? Kører virksomheden videre i højeste gear?

En aktiv stresspolitik, der er udarbejdet i samarbejde med Body N Mind, er et sikkerhedsnet for både medarbejdere og ledelse, der i modsætning til en normal sygeforsikring ikke venter med at samle dig op, til du allerede er faldet. Den kan være forskellig fra et firma til et andet, da to firmaer sjældent ligner hinanden. Men fælles for alle betyder det, at stress er et problem, som vi dagligt skal komme i forkøbet.

Body N Mind hjælper med at udarbejde en stresspolitik, hvor meditationen har en central rolle. Da meditation er en direkte parrallel til det liv vi lever, - arbejds- eller privatliv - vil erfaringerne herfra blive en del af jeres dagligdag. En del af den måde vi kommunikerer på, en del af den måde vi respekterer hinanden på, men i særdeleshed også en måde til at løfte alle til et plan, hvor enhver yder det maksimale under alle forhold uden at bryde sammen.

En stresspolitik må aldrig blive en støvet mappe, der står på hylden, som vi kan finde frem, når det først er gået galt. Det er hvad man kan kalde en inaktiv stresspolitik. Den skal derimod være en personlig del af såvel medarbejderen som ledelse og skal være en del af jeres hverdag. Altså en aktiv stresspolitik. Dette sker ikke på et weekendkursus, men er et længere og grundigt forløb, hvor vi i samråd finder værdierne i jeres firma og medarbejdere. Sammen får vi dem arbejdet ind i det, som I bagefter kan kalde jeres aktive stresspolitik.

Kontakt Body N Mind for mulighederne i jeres firma.

[Tilbage]
Body N´ Mind - Meditation v/ Peter Pedersen | Nordregrave 10 3. tv | 8900 Randers C | Tlf.: 24 26 91 82 | info@bodynmind.eu Webløsning, seo - SideWalk